YILMAZKAYA VAKFI

2017 yılı baÅŸlarında güzel projelerle faaliyete baÅŸlama kararı alan aile yönetim ve diÄŸer kadroları tamamlayıp yeni düzenlemelerle vakfı canlandırma kararı aldı.Bu sürede bazı semtlerde ayni yardımlar arasında oyuncak,bebek gereçleri gıda olarak öz sermayeleriyle çalışma yapmaya baÅŸladılar.2018 baÅŸlangıcında yeni projeleri vakıf içinde hayata geçirmek amacıyla ilk adımı atıp bunun için yeni atılımlarla,kararlılıkla ciddi iÅŸbirlikleriyle yapmıştır.En önemli projeleri arasında ORGANÄ°K GÜBRE,TARIM VE BÜYÜKBAÅž HAYVANCILIK üzerine yeni çalışmalar baÅŸlatarak yeni projelerini faaliyete koyacaklar,Aile olarak kurulan vakfımıza yeni üyelerin katılımıyla farklı alanlarda ilerlemeye devam edeceklerdir.