BAŞKAN YARDIMCIMIZ

BAÅžKAN YARDIMCIMIZ

Yılmazkaya vakfının kurucularından olan ve 2009 dan beri vakıf içinde yönetimde faaliyet göstererek  bügüne  kadar içinde yönetimde vakfı idare etti.Ayrıca kiÅŸisel geliÅŸim üzerine eÄŸitimler almış sonrasında aldığı eÄŸitimlerle seminerler ve eÄŸitimlerini baÅŸka giriÅŸimcilerle paylaÅŸmış ve yetiÅŸtirmiÅŸtir.Tekstil alanında ( kumaÅŸ ev gereçleri ) uzun yıllar sektörde faaliyetlerde bulunmuÅŸtur. Günümüzde tekstil de örme  kumaÅŸ toptan satışı yanında baskı üzerine tekstil firması kurarak alanını geniÅŸletmiÅŸ sıcak soÄŸuk satış ağını kurmuÅŸur.Tekstil firmasını 2019 da kurduktan sonra iÅŸin başına geçerek piyasa da Vakıf hizmetleriyle birlikte yürütmüÅŸtür. yatırım ve iÅŸ odaklı çalışmalr sürdüren kiÅŸiliÄŸiyle çevresinde pozitif düÅŸünce ve güleryüzlü sempatik olarak tanınan yardımcımız iÅŸ hayatında baÅŸarılar saÄŸlamaya devam etmektedir. 2019  yılında Uganda da yardım faaliyetleriyle YILMAZKAYA VAKFI kendini ön plana çıkarmaya hazırlanmaktadır 2020 de kuyu  açılışları  cami onarım kıyafet yemek kuran ı kerim dağıtımı yaparak Uganda da faaliyetleri daha ağırlık kazanmıştır